Fed Fredag I fuld fart.

Det blev en fredag med fuld belægning ved Mænds Mødesteder Stevns.

Selv om det er midt i en coronatid så var der denne fredag fuld gang i foreningshuset. Alle aktiviteter afvikledes virtuelt og så er vi jo ikke begrænset til 10 personer. Der var også nogle der havde valgt at arbejde hjemmefra i stedet for at møde op i huset.

Kim og Bjarne havde valgt at arbejde hjemmefra og havde gang i den helt store produktion af bord- og bænkesæt, i deres respektive køkkener, (til fruernes store utilfredshed).

Alle drejebænke var i fulde omdrejninger og der blev produceret virtuelle skåle, lysestager, fugle, elefanter, kuglepenne og meget andet.

Der blev slebet virtuelle knive, drejejern og høvle så det igen er muligt at skære igennem derhjemme.

Kortspillerne snuppede sig nogle gode omgange bridge eller whist over Teams eller Google meet.

Der var også nogle der var kommet kun for hyggens skyld til en snak om verdenssituationen, det amerikanske valg og livet generelt.

Petanquebanen var også i fuld gang og her var der meget tæt løb mellem de 2 hold. De skulle dog først lige lære hvordan man styrer musen for at få kuglerne til at ramme der hvor man gerne vil.

I køkkenet stod køkkenholdet for at der til stadighed var frisk kaffe til de mange medlemmer der mødte virtuelt op, og som det ses på billedet er den virtuelle kage til kaffen ved at blive lunet i ovnen.

Alt i alt en meget aktiv fredag med masser af virtuel produktivitet og hyggeligt samvær.

Skriv en kommentar