Tørvemose tiltrækker Mænd…..

Endnu en dejlig tur i det flotteste vejr vi kunne tænke os. Vi startede fra Kirketorvet i Store Hedninge. Turen gik til Sigerslev Mose der er et helt fantastisk naturområde som man ikke bemærker når man kører gennem Sigerslev.


Ole Sørensen var vores guide på turen da han er opvokset i dette område og kunne fortælle om dengang man gravede tørv i mosen. Efterfølgende er der opstået dette dejlige natur område.

En stor tak til Ole for at guide os og fortælle historier.


Turen blev på ca. 7,5 km. Næste tur er den 27/5-2020 og starter Klokken 10:00 fra Feddet Camping, Feddet 12, 4640 Faxe.
Turen går til fugletårnet hvor vi gør stop undervejs for at kikke på fugle mm.

Vi spiser medbragt mad og drikke samt eventuelt kaffe og sødt dertil. I må påregne at det tager lidt længere tid før vi er tilbage end normalt.

Henrik medbringer kikkerter som i kan få udleveret ved turens start.


Der skal betales for parkering, (50 kr. pr. Bil pr. Dag), så samkørsel er en god ide. Kontakt evt. den/de der bor nærmest jer selv for at aftale samkørsel.

Venlig hilsen

Henrik

Kalk under fødderne…

Vi var i dag fantastisk heldige med vejret der bød på flot solskin  ☀🌞 og ingen vind. Turen startede fra Boesdal Gl. kalkbrud.

Vi gik langs klinten hvor der var en fantastisk udsigt over vandet, rundede havnen og fik en snak med styrmanden på den ny turbåd der sejler langs klinten til Højrup.

Vi var også inde i roklubben hvor vi så deres flotte både. Efter “sightseeing” gik det retur mod udgangspunktet.Turen blev på ca. 6,5 Km.

Næste tur starter fra Kirketorvet i Store Heddinge klokken 10:00 og turen går til Sigerslev mose. Her vil Ole Sørensen give os den store guidede rundtur. Vi mødes som vanligt Kl. 10.00

Venlig hilsen Henrik

En hilsen fra England

Mænds Mødesteder i England, (Mens Sheds), har sendt os en hilsen og et link til deres nyhedsmagasin (Shoulder to Shoulder).

Deres hilsen er herunder i oversat version. Deres nyhedsmagasin må læses på engelsk.

Hej med jer.  Det har været en svær og dum tid for os alle på det seneste under coronakrisen. Vi håber at dette nyhedsmagasin kan hjælpe lidt på humøret.
I nyhedsmagasinet finder i nyheder fra Mens Sheds i England og fra Mens Sheds i den øvrige verden samt ting og sager som vi håber i finder nyttige til at holde hovedet oven vande i denne svære tid.

Tag en kop kaffe, slå ro i blodet og læs vores nyhedsmagasin


Link til nyhedsmagasinet: Shoulder to Shoulder! 

Ønske om at fiske.

Hej allesammen !!!!!

 Der er ønske om at komme ud og fiske .

 Vi prøver kystfiskeri på Stevns

 Tirsdag d. 19-5 kl. 0800  er mødetid på Blommevej

 Der vil vi så tage bestik af vejr og vind

 Det er muligt at fiske uden waders de fleste steder

 Ingen tilmelding , men jeg vil da gerne vide om du kommer.

 Kunne jo være at der var en havørred eller en hornfisk

 Kystblink– wobler –eller hvad du har 20-36 gr.

 Ring gerne hvis du vil med , så tar vi den derfra

        MVH  Bjarne

Motionsholdet 6/5 2020

Vores tur startede fra klubhuset på Blommevej 3. Vi gik over Trykkevælde å og langs åen til fugle tårnet, hvor vi nød udsigten over Ådalen, vi gik videre op til Stolpehusene og retur over åen igen til klubhuset. Det blev til ca. 6,5 km for hver af de 7 mænd.

Næste tur starter fra. Boesdal  Kalkbrud. Boesdalsvej   ” Pyramiden”Vi ses.  🚶
Mange hilsner fra.Henrik Rasmussen.Tel. 3011 66 00

Nyt fra bestyrelsen


Vi har modtaget en besked fra Stevns kommune (fritidsområdet), hvor KL (Kommunernes Landsforening), oplyser at klubhuse ikke må åbne endnu. Jeg har talt med myndighederne om hvorvidt dette også gælder os ved MMS. De bekræfter at vi ikke må åbne huset for indendørs aktiviteter.

Det betyder at vi gerne må mødes udendørs og drikke kaffe og få en snak. Vi må også gerne spille petanque og motionsholdet kan også forsætte med at med at gå deres ture.


Så hvis der er nogen der har behov for at få en sludder vil jeg (Morten) bestræbe mig på at være i huset mandag og torsdag fra 10 til 12. Man er jo også velkommen til at lave aftaler med andre til at mødes og drikke kaffe bare det forgår udendørs.

Hvad betyder al det her så. Indtil videre må vi kun afvikle aktiviteter der foregår udendørs. Vi håber der bliver lidt mere åbent efter den 10 maj.

Husk at overholde sundhedsmyndighedernes forholdsregler om afstand og vask hænder hyppigt og grundigt eller sprit hænderne af når der ikke er vand og sæbe til rådighed.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Petanque på Mandag d 27/4

Så spilles der petanque igen. Hvis vejret holder uden regn på mandag har jeg idag fået en opringning fra medlemmer der vil spille mandag fra kl 10 til 12. Så hvis du har lyst så kom og vær med, det er jo udendørs, så med behørig afstand og hver jeres kugler og god håndhygiejne og ellers sørger for at overholde sundhedsstyrelsens hygiejne retningslinjer.

skriv evt i kommentar feltet under indlægget hvis kommer.

Forsigtig genåbning af MMS

​Kære alle.


Vær ve​​nlige at læse HELE dette indlæg så i ikke foregriber begivenhedernes gang.

Det er nu blevet besluttet at vi forsøger os med en forsigtig genåbning af foreningen fra mandag 20/4-2020.
Med en forsigtig genåbning mener vi at der bliver delvist åbnet op for de aktiviteter der normalt foregår i huset, efter en nærmere ordning og plan der er beskrevet længere nede i mailen.

Generelt for alle aktiviteter så må der maksimalt være 5 personer i huset ad gangen.

Hvis DU ikke er helt på toppen (hoster, har snue, har feber) eller på anden måde føler dig sløj eller skidt tilpas beder vi dig om at lade være med at deltage i foreningens aktiviteter.

Det samme gør sig gældende hvis du, eller en i din familie eller omgangskreds, på den ene eller anden måde befinder dig i en af sundhedsmyndighedernes risikogrupper.

Fordelingen af aktiviteter bliver i første omgang som beskrevet herunder.

Det bliver tovholderne for de enkelte aktiviteter i huset der står for at fordele det antal pladser der er på en aktivitet.

Det vil sige at hvis du F.EKS. , vil i værkstedet kontakter du Tovholder Kim Agertoug og aftaler med ham hvornår der er plads i værkstedet. (HUSK maksimalt 5 personer i huset ad gangen).

HUSK at du skal kontakte tovholderen for den aktivitet du ønsker at deltage i.

Den eneste afvigelse fra 5 personers reglen er motionsholdet da denne aktivitet foregår udenfor huset og i fri luft, hvor man kan holde god afstand til hinanden selv om man er mere end 5 personer. Motionsholdet annoncerer startsted og tidspunkt for næste tur på hjemmesiden under “”HUSK”” (øverst i højre side).

Fiskeholdet ved Tovholder (Bjarne Christiansen Tlf: 23 64 57 66), og kortholdet ved tovholder (Jørgen Villadsen Tlf: 40 83 69 66), har ikke ytret ønske om at der bliver sat en dag af til deres aktiviteter.
Skulle dette ændre sig vil det blive annonceret i et indlæg på hjemmesiden.
Hvis du ønsker at deltage i kortspil eller fiskeri bedes du derfor kontakte aktivitetens tovholder.

Det kan ske at der undervejs sker ændringer i den plan der her er lagt for en forsigtig genåbning af foreningen. Ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, så derfor bedes i følge med på hjemmesiden.

Fordelingen af aktiviteter i huset på de forskellige ugedage vil i første omgang være som beskrevet herunder.
HUSK at kontakte aktivitetens tovholder.

Mandag:
Træværksted 10-14, (Tovholder: Kim Agertoug Tlf: 30 32 13 37)

Tirsdag:
Træværksted 10-14, (Tovholder: Kim Agertoug Tlf: 30 32 13 37)

Onsdag:
EDB og Foto 10-14 (Tovholder: Kield Larsen Tlf: 20 37 65 57) 

Torsdag:
Træværksted 10-14, (Tovholder: Kim Agertoug Tlf: 30 32 13 37) 

Fredag:
Kan tages i anvendelse hvis nødvendigt.

På vegne af Mænds Mødesteder Stevns / Bestyrelsen
Morten Bek

Foreningen midlertidigt Lukket

Mænds Mødesteder Stevns er midlertidig lukket….

OPDATERING 13/4-2020

Foreningen holder fortsat lukket.

Foreløbigt frem til og med Søndag den 19 april 2020.

Der vil i den kommende uge blive arbejdet på en forsigtig genåbning af foreningen.

HVIS det er muligt at genåbne foreningen, i begrænset omfang, vil de nærmere omstændigheder og forhold blive offentliggjort her på hjemmesiden og på en nyhedsmail.

Venlig hilsen – Bestyrelsen

——————————————————————————————————

Bestyrelsen har idag den 23. marts 2020 besluttet at lukke Mænds Mødesteder Stevns i yderligere 14 dage.

Foreløbigt er der lukket frem til og med mandag den 13. April 2020, (2. påskedag)…

Det gør vi som følge af regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at begrænse den pandemi med COVID-19 (Coronavirus) der i øjeblikket raserer Danmark og den øvrige del af verden.

For at undgå at vores medlemmer kan blive smittet eller bære smitten videre via foreningen, har vi derfor valgt at lukke helt ned for ALLE foreningens aktiviteter i denne periode.

Nøglen til huset er derfor inddraget og vil derfor heller ikke være at finde i nøgleboksen før tidligst den 14. April 2020.

Vi håber på jeres forståelse for vores beslutning

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Sysler i en Coronatid… # 1

I disse Coronatider hvor foreningen er midlertidigt lukket er der sikkert mange af jer der går derhjemme og sysler med et eller andet.

Vi har fået en god ide af Ole Christiansen der går på at vi her på hjemmesiden bringer medlemmernes egne indlæg.

Under titlen “Sysler i en Coronatid” vil vi derfor i den tid foreningen er lukket, bringe JERES egne indlæg her på hjemmesiden om hvad i går og sysler med når i nu er derhjemme og passer på jer selv.

Om i reparerer veteranbiler, bygger modelfly, hækler grydelapper eller noget helt fjerde er ikke så vigtigt bare i holder jer i gang med et eller andet.

Send en mail til foreningen med lidt tekst og gerne et par billeder af hvad i går og sysler med. Så bringer vi et indlæg her på hjemmesiden om Jeres “syssel”

Ole Christiansens første “syssel” er et nyhedsbrev til sine børnebørn og i kan læse det HER
God læselyst

Vi ser frem til at høre fra jer og husk at passe godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.

Motion på havnen

Motionsholdet var en smule ferieramt men seks raske mandfolk valgte at trodse blæsten og regnbygerne for at få ugens motionstur krydset af i kalenderen.

Vi gik en frisk tur omkring Køge Marina på ca. 5 km.

Det meste af turen foregik i åbent land så påklædningen var efter vejrliget og alligevel blev vi blæst grundigt igennem.

Næste tur onsdag d 18/3-2020 kl: 10:00 Vi mødes ved Vallø Slot på P-pladsen ved parken / Alleen.

Venlig Hilsen

Svend Åge

My Tickets is currently in testing mode. No financial transactions will be processed.