Sundhedsdagen 2024

Dagen startede klokken 10:00 hvor foreningens kasserer, Viggo Billstrøm bød alle velkommen og gav ordet videre til Tim Christensen, formand for Social og Sundhedsudvalget i Stevns kommune, der åbnede sundhedsdagen officelt.

Sundhedspersonalet var mødt op i god tid inden klokken 10:00 så de kunne være klar til at modtage de fremmødte gæster der ønskede et sundhedstjek.

Vi var så heldige at der en der var en farmaceut en diætist, Inkontines sygeplejerske og inkotinens fysioterapeut, ergoterapeut , fysioterapeut, sundhedskonsulent og 2 sygeplejsker der tog blodtryk , blodsukker test, KOL-pusteprøve med mere.

Sundhedsdagen var godt besøgt med ca. 70 personer, gæster og medlemmer, der var mødt op til sundhedstjek.

Da klokken slog 12 blev der serveret grillpølser, grøn salat og kartoffelsalat samt noget at drikke og det blev godt modtaget.
Der blev hygget og talt rundt ved bordene og i hele huset.Det blev en rigtig hyggelig dag.

Bestyrelsen vil gerne takke alle jer der gør der muligt at afholde sundhedsdagen med mad og drikke, festteltet op og nedtagning samt oprydning. Ligeledes vil vi gerne takke Tim Christensen for at komme og åbne dagen og også en stor tak til sundhedspersonalet, og alle jer der kom forbi og gjorde dagen til endnu en god og hyggelig sundhedsdag.

Det skal I have en STOR tak for – TUSIND TAK 💪💪🤩🤩

Skriv en kommentar