Udfordring til Rigtige Mænd

Måske er der nogle mænd, der synes at det kunne være sjovt at være med – sammen med andre mænd? Det hele er samlet på Rigtig Mænd Sjakket, gratis tilmelding på www.rigtigemænd.dk

DR1 er på vej med en ny sæson af Rigtige Mænd, og som noget nyt kan alle danske mænd, og også mænd fra Stevns kommune, få samme type træning og udfordringer, som mændene i tv-programmerne.

Man samler et hold af tre til syv mænd, melder sig til det nye træningsfællesskab – Rigtige Mænd Sjakket, som er åbnet den 1. marts. Hver uge får man udfordringer så man kan teste fremgang og konkurrere mod andre mænd. Forløbet kulminerer med Rigtige Mænd Løbet, der bliver afholdt den 24. maj samtidig i hele landet.

”Rigtige Mænd Sjakket er for alle mænd, som gerne vil have det sjovt, og som er klar til at udfordre sig selv, vennerne eller kollegerne. Mændene er sammen i hold af fem, og de tester sig selv undervejs og kan hele tiden følge deres egen udvikling. De kan også konkurrere mod hold i deres egen kommune, på arbejdspladsen eller f.eks. følge hvilken smed eller tømrer i landet, der forbedrer sig mest frem mod Rigtige Mænd Løbet.

Stevns Kommune (kultur og fritid, materielgården, teknik og miljø og sundhed) og Hårlev Gymnastikforening er med i projektet og arrangerer desuden Rigtige Mænd Løbet den 24. maj. Stevns Kommune er med på vognen og skaber rammerne for et forhindringsløb i Rigtige Mænd-ånden sammen med Hårlev Gymnastikforening.

Skriv en kommentar