Lækker mad til generalforsamlingen

I forbindelse med generalforsamlingen onsdag den 22. marts næste uge byder Henning og madholdet på ekstraordinær buffet, ganske som vi plejer.

Vi åbner for buffeten kl. 13:00 og det kommer til at koste 40 kr pr. næse, men så er der også dømt “all you can eat”. Vi ses.

Af hensyn til madholdet og planlægning af deres betræbelser bedes du tilmelde dig til mad her:

Tilmelding er ikke længere muligt.

En kommentar til “Lækker mad til generalforsamlingen”

  1. I mænds mødesteder i Tårnby hvor vi havde sidste møde inden generalforsmlingen 30 marts hvor der ikke rigtig er nogen der vil være formand-kasserer osv de skynder sig at kigge ned under bordet for at binde snørebåndene på deres TRÆSKO.Som sagt havde vi en dejlig cykeltur i lørdags med en firhjulstrækker og 3 udiciplinerede amatørcyklister og vi trådte i pedalerne fra kl 10:30 til jeg var hjemme i landsbyen kl 18:12 da jeg som den eneste ikke ville påkøre de tre forankørende som stoppede brat op ned af en stejl bakke og for ikke at køre ud i en lavvandet sø klodsede jeg bremsen og 100 kilo røg med et brag ned under cyklen på en herlig grusvej,men de andre fik da et billigt grin og jeg er frisk igen.

    Svar

Skriv en kommentar