Fisketuren efter sild 🐟🐟

Efter ønske fik jeg arrangeret en tur med vores foretrukne skib, JAWS fra VedbÌk. Der blev sendt mail til alle der stür pü min mailingliste, ingen nÌvnt ingen glemt. Alligevel gik det som vanligt og seks mÌnd meldte sig med det samme.

Der var heldigvis et par stykker udenfor MM der gerne ville med. Det meddelte jeg sü skipper Peter at vi kom 8 mand. Allerede da jeg kontaktede ham sagde han at der ikke var planlagt nogen tur den dag men han ville da prøve at finde et par stykker mere til at tage med.
Det blev desvĂŚrre sĂĽdan at Holger desvĂŚrre mĂĽtte melde fra sĂĽ derfor var vi kun 7 mĂŚnd pĂĽ tur.

Klokken 08:00 sejlede vi ud fra havnen mod sildestimerne syd for Hven. Der var masser af sild og vi fik tilsammen godt 520 stk. Jan fik desuden en lille torsk og en lille makrel. Der var lidt bølger men det gik. Vi glemte at kigge pü solformørkelse.

Det er jo südan at til en tur kan der søges tilskud fra MMS. Jeg kontaktede derfor kassereren og forhørte mig. Der kom positivt svar, TAK.
Holger kom til mig dagen før og betalte for turen, selv om han ikke kom med. Det var FLOT.

Pü vej til sildestimerne holdt jeg lige et møde med Klaus og foreslog at vi kunne donere tilskuddet fra MMS til Jaws. Begrundelsen er at det var svÌre tider i coronatiden og skippers beslutning om kun at sejle med os 7 personer. Beslutningen om donationen var min og jeg vil ikke høre noget vrøvl.

Det blev til en dejlig dag på vandet 🙂

Venlig hilsen
Bjarne

En kommentar til “Fisketuren efter sild 🐟🐟”

Skriv en kommentar