Udflugt til Nordisk Films studier i Valby

Så er det igen blevet tid til en udflugt 🙂

Denne gang går turen til Nordisk Films studier i Valby.


Udflugten kommer til at foregå torsdag den 2. juni 2022.

Vi mødes på Blommevej klokken 09:00 og kører i vores biler til Nordisk Film i Valby​, efter princippet samkørsel. Der afregnes for kørsel med den chauffør man har kørt med.

Der er rundvisning Bag Kulisserne i filmbyen klokken 11:00.

Efter rundvisningen spiser vi frokost på cafe FREM ved Valby Idrætspark, klokken ca.12.30, (Vi har tidligere spist på cafe FREM).

Som vanligt er det nødvendigt med tilmelding der gøres ved at udfylde tilmeldingsformularen nederst.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 23. maj 2022

Prisen for at deltage i udflugten og efterfølgende frokost, med tilskud fra foreningen, er kr. 75,00. Der er ikke inkluderet drikkevarer til frokosten i prisen.

Betalingen for udflugten kan gøres på foreningens mobilepay til foreningens nummer 168953, HUSK at skrive dit navn efterfulgt af Nordisk Film i bemærkninger, når du sender pengene. (Eksempel: Jens Jensen Nordisk Film). Ellers kan afregningen ske kontant til udflugtens tovholder på dagen.

Hvis i er tilmeldt udflugten og vælger at melde afbud efter den 23. maj 2022, eller ikke at møde op på dagen, skal der betales fuld pris for udflugten kr. 150,00 trods jeres manglende fremmøde.

Hvis du har mulighed for at køre og lægge bil til turen så husk at sætte kryds i dette punkt i tilmeldingsformularen herunder, tak.

Der er desværre lukket for tilmelding.

Skriv en kommentar