Julefrokosten 2021

Så fik vi afholdt julefrokost i 2021, det var dejlig at vi ikke skulle aflyse ligesom sidste år.

Der var ca. 32 mænd der var mødte op for at deltage, og humøret var højt fra start. Vi lage ud med lidt fisk. Derefter var der tradition tro plat og krone konkurrence med Ole C. som mønt bestyrer.
Vi havde 2 spil og her var det Poul Hansen øder løb med en hel kamsteg og Bjarne H fra værkstedet der løb med en forenings-Tshirt.

Herefter gik vi videre i buffeten, og der var alt hvad hjertet og maven kunne begære. Lad mig i den forbindelse rette en stor tak til Henning og Erik for det store arbejde i lægger i arrangementerne for at vi andre kan sættet os til bords og nyde den dejlige mad, TUSIND TAK.
Der skal også lyde en tak til Kim A. og Bjarne H. for borddækning og afrydning mange TAK .

Efter maden havde vi rafleleg og her var der 4 bord vindere som hver især vandt en svinekam. Jørgen Thomsen, Benny Jørgensen, kim Agertoug og Henrik Rasmussen. Vi gik videre til finalen som var bedst af ni pile på dartskive. Her trak Jørgen Thomsen det længste strå og vandt en gavekurv.

Vi sluttede dagen af med kaffe og småkager. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med rigtig godt selskab og godt humør, og vi takker for jeres velvillighed til at støtte op om husets arrangementer.

Her fra bestyrelsen skal lyde en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Skriv en kommentar