Besøg på Frihedsmuseet


Vi var 16 glade mænd der mødtes på Blommevej  kl. 9 og fordelte os i fire biler så vi kunne komme på vores udflugt til Frihedsmuseet  (det var godt vi kunne nå to udflugter i disse coronatider og håber at det bliver mere normale tider til næste år).

Godt ankommet til Frihedsmuseet blev vi mødt af vores guide som tog os med rundt på musset og fortalte om besættelsen 1940 til 1945.
Nu er vi jo i en alder som gør at vi kender historien om de fem mørke år, men der kommer hele tiden nye historier til. Historier der kan tolkes og fortælles på nye måder så det betyder meget at have en god guide.

Vi sluttede af med et stykke smørrebrød en øl eller vand, kaffe og lidt kage i mussetes café.

Helt igennem en god dag i selskab med dejlige mennesker.

Hilsen Svend Åge 

Skriv en kommentar