Mand med “spids blyant” Søges

Med denne overskrift kunne man forledes til at tro at der er tale om en kontaktannonce. Det er dog ikke tilfældet.

Mænds Mødesteder Stevns mangler en forfatter/skribent til at hjælpe med indlæg på hjemmesiden og evt. andre skriftlige opgaver.

Dine primære opgaver består i at lave indlæg på hjemmesiden efter nærmere anvisninger samt at forfatte forskellige tekster når der er brug for det.

Opgaverne omfatter også at tage kontakt til ham der bestiller et indlæg eller en tekst for at få uddybende oplysninger, når der er behov for det.

Når du skal skrive for os anbefaler vi at du gør det i foreningshusets hyggelige dagligstue. Her vil du de fleste dage være i godt selskab til arbejdet og der er altid varm kaffe på kanden. Du har også muligheden at arbejde hjemmefra hvis du har en computer/laptop og en internetforbindelse i hjemmet.

Vi skal bruge en mand der er god til at formulere sig på skrift og i tale. Du har flair for at skrive og er god til at stave.
Du er bekendt med de basale funktioner i WordPress (hjemmesideprogram), eller villig til at lære dem. WordPress fungerer ligesom de mest basale funktioner i Word (tekstbehandling).
Du vil blive oplært så du er tryg ved systemerne inden du skal stå på egne ben.

Vi håber at du er god til at kommunikere både frem og tilbage for at få opgaverne løst og at du er villig til at ofre noget tid for DIN forening.

For at vi kan bruge netop dig som forfatter/skribent ved Mænds Mødestereder Stevns er det et krav at du er medlem af foreningen.

Hvis det er noget for dig, eller vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen i linket herunder og skriv Forfatter i emnefeltet. Så vender vi tilbage til dig snarrest muligt.

Søg stillingen som forfatter HER

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Nyhedsredaktionen & EDB-afdelingen

Skriv en kommentar