Kontakt og tilmelding på hjemmesiden

Så lykkedes det at få kontakt – og tilmeldings systemerne til at fungere igen.

Der var sket det at en udefrakommende faktor havde lavet en ændring i det program vi bruger som kontakt og tilmeldings system til f.eks. tilmelding til arrangementer.

For at prøve at undgå at det sker igen er der nu blevet tilføjet en lille sikkerhed mere i systemet der hedder reCAPTCHA.

reCAPTCHA gør at f.eks. en automatisk robotcomputer ikke kan udfylde og sende en kontaktformular, eller flere tusinde, og heller ikke komme bagom og ind på bagsiden af vores hjemmeside ad den vej.

Måske er der en del af jer der har mødt reCAPTCHA på andre hjemmesider og til de af jer der ikke kender reCAPTCHA så kommer her en lille forklaring.

reCAPTCHA ser ud som i kan se på billedet herunder i den grønne firkant.

Når i skal kontakte foreningen via en kontaktformular eller tilmelde jer et arrangement, vil I i fremtiden skulle markere den lille firkant ud for teksten “Jeg er ikke en robot”.

Når I har markeret i firkanten vil der komme nogle billeder frem med en tekst som f.eks. på billedet herunder.

I vælger nu alle billeder hvor der, her i eksemplet, er en parkeringsautomat, og trykker på “Bekræft” i den blå firkant nederst.

Hvis du har valgt de forkerte billeder i forhold til spørgsmålet vil der komme en ny opgave, med nye billeder, som du så må prøve med.

Hvis du har valgt de rigtige billeder vil sikkerheden i systemet “lukke dig ind” og kvitterer med et grønt flueben som på billedet herunder.

reCAPTCHA er nu “låst op” og i kan trykke på “indsend” og jeres kontaktformular eller tilmelding bliver afsendt.

Det er slet ikke så besværligt og er klaret ganske hurtigt. Til gengæld giver det mere sikkerhed på vores hjemmeside.

Venlig hilsen

EDB-afdelingen ?

Skriv en kommentar