Besøg fra mec-ht

Besøg fra miljø og energi center Høje Tåstrup. Der kom 8 mand og 1 kvinde for at se vores sted. Dette er hvad de melde tilbage.

Tusind tak for sidst, det var så dejligt at få lov at se jeres sted og høre om hvordan i undgår ensomheden i Strøby og omegn. Vi fik så meget positiv energi ved at besøge jer, og inspiration til at lave et lignende sted i HTK. Jeg sender dig lige et link til vores hjemmeside, så i kan linke op til os, og blive klogere på hvad Miljø- og EnergiCentret går og laver.
Link til hjemmeside:  https://mec-ht.dk/

Det blev til nogle hyggelige timer hvor vi viste frem hvad vi kan og gør hos os. Hvis i vil vide mere om deres fællesskab så klik på linket og skulle hilse at sige at vi var velkommen til at benytte os af deres butik hvis i skulle hav brug for en evt. rep. af diverse maskiner så er vi velkommen til at indlevere det hos dem, priser er der mere om på deres hjemmeside. Det ligger fysisk på følgende adresse Høje Taastrup Boulevard 54. 2630 Tåstrup.

Skriv en kommentar