Borgmesteren på besøg

Stevns kommunes borgmester, Anette Mortensen, var i dag på besøg ved Mænds Mødesteder Stevns. Hun blev vist rundt i vores hus og fik talt med nogle af vores tovholdere.

Tovholderne informerede om hvordan det foregår i netop deres aktivitet.

Der blev også lejlighed til at fortælle hende hvor glade vi er for den støtte vi får fra Stevns Kommune. Uden kommunens støtte ville det være noget sværere at få tingene til at løbe rundt.

Borgmesteren blev også oplyst om hvor meget vi selv gør for at skaffe de midler, der skal til, for at få økonomien til at løbe rundt. Blandt andet med træværkstedets bordbænkesæt, sandkasser samt legeredskab og madholdet der yder deres med diverse fællesspisninger og flere andre gode tiltag.

Vi fik indtryk af at Anette også syntes at vi har et rigtig godt tilbud til mænd i Stevns kommune. Borgmesteren blev også inviteret til vores sundhedsdag, der som altid, finder sted i uge 24. Vi håber at det kan lade sig gøre at få besøg af borgmesteren på sundhedsdagen.

Vi takker vores medlemmer for fremmødet på dagen.

Skriv en kommentar