Fisketur fra Rungsted havn onsdag 28. august 2019

Det lykkedes efter lidt kludder med datoerne at arrangere en fisketur med det gode skib Store Teisten af Rungsted på en af årets bedste sensommerdage.

Vi ankom til havnen i Rungsted samtidig med, at fiskekutteren, vi skulle sejle med, ankom gennem havneindløbet. Vi kom om bord og påbegyndte turen i retning af Hven, samtidig med at alt grejet blev pakket ud og klargjort til fiskeri efter makrel. Der var dog også tid til at kigge på havfruerne, der lå og solede sig på badeplatformen ved havnen. 

Efter ankomst til fiskepladsen nord for Hven, påbegyndte vi fiskeriet i et fantastisk solskinsvejr, indtil der omkring middagstid pludseligt samlede sig nogle mørke skyer og et  voldsomt tordenvejr brød ud med lyn, kraftige vindstød og styrtregn. Det var en kærkommen lejlighed til at søge i kabyssen og spise den medbragte mad til uvejret var ovre.

Herefter genoptog vi fiskeriet og resultatet blev 35 makrel samt 10 sej. 

Hjemturen nød vi på roligt vand i det dejlige sensommervejr. 

Endnu en dejlig dag i gode kammeraters selskab.

Hans Jørgen Haunsvig

En kommentar til “Fisketur fra Rungsted havn onsdag 28. august 2019”

Skriv en kommentar