Nyt tag på udhus/brændeskur

Igen har Kim og Bjarne været i arbejdestøjet. De har lagt kræfter i at få lagt nyt tag på udhus/brændeskur

Og efter det store arbejde med at pille de gamle tagplader af som Henrik og Lars kørte på genbrug fik Kim og Bjarne sig mange snakke om hvordan de skulle gribe sagen an, det lykkedes til sidst og nu er der flot nyt tag på.

Jeg tror at jeg taler for hele foreningen når jeg siger

Tusind tak for det store arbejde til Kim A og Bjarne H

og alle de andre der gav en hånd med

Fotograf Kim A

En kommentar til “Nyt tag på udhus/brændeskur”

  1. Det er så stort af Kim og Bjarne som er foreningens faste støtter og altid parat til at udføre gode ting for alle os på Blommevej. Men også tak til alle dem der altid støtter op som villige hænder og udfører et stort arbejde for at tingene bliver gjort helt færdige, I ved selv hvem I er – vi har et fantastisk sted.

    Svar

Skriv en kommentar