Stevns Bibliotekerne afholder arrangement for mænd

Lørdag 2. juni på Stevns Fyr afholder Stevns Biblioteker et arrangement, hvor de har allieret sig med ”Livsnyder & Bonderøv” – Jens Hansen. Jens giver de deltagende mænd et aktivt kursus i, hvordan man laver sin egen grillpølse fra bunden (se evt. mere i vedhæftede pressemeddelelse).

Læs meget mere på vores hjemmeside stevnsbib.dk eller vores facebook-side “Stevns Bibliotekerne” under “Begivenheder”. Her køber du også billet, der kun koster kr. 50

VI vil også fortælle lidt om e-Boks. Vægten er især på, hvor vigtigt det er, at hvis man HAR e-Boks, at man så også får læst posten deri. Vi giver gode fif fra os (”vi” er tre biblioteksmedarbejdere og vores projektgruppe kaldes Internemt. Det er Stevns Kommunes gratis it-kurser til de stevnske borgere og kurserne udvikles og afholdes af Stevns Bibliotekerne).

Skriv en kommentar