Midlertidig toilet på Blommevej

Hej venner

Vi har et midlertidigt toilet på Blommevej imens der bliver bygget et nyt dejligt toilet.

Det står i gavlen på vores brændeskur der hvor vore græsslåmaskine stod,det er et så kaldt campingtoilet.

Igår skulle jeg vise det frem til en af vores brugere, jeg trækker ud i håndtaget som er lige under sædet (det er nemmest når man har sat sig) så åbnes der ned til tanken der skal indeholde det man skal af med. Jeg åbner så op og til min store forbavselse er der en der har siddet og gjort stort uden at åbne så skidtet kan komme ned i tanken, den var fyldt med L… og papir. Jeg er heldigvis ikke sart men der må være en grænse for hvad man som voksen mand kan efterlade. Det kan man simpelhen ikke være bekendt overfor den næste der skal bruge det. Så hvis man skal gøre stort mens ombygningen af toilettet og ikke ved hvordan man bruger et sådan campingtoilet, så spørg da lige en anden i huset.

Men jeg kravlede i en-gangs dragt og fik vasket toilettet og skubbet møgget ned hvor det skal være så nu skulle det være klar til brug.

HUSK at passe på vores ting også over for andre! Der er også sprit til dine hænder.

Med venlig hilsen Per og Morten.

 

Skriv en kommentar