Årets mand 2017 hos Mænds Mødesteder Stevns

Årets mand  hos Mænds Mødesteder Stevns 2017 blev

Niels Peder Galsgaard

Som begrundelse blev der bla. nævnt de mange maskiner og værktøj som Niels Peder har doneret til vores træværksted.

Ideen til årets mand er kommet fra Ole Christiansen som så en pokal i et butiksvindue. Han købte den og ville så gerne gøre den fin.  Ole pudsede og pudsede til der til sidst ikke var mere blankt tilbage, så var gode råd ikke dyre for Bjarne Hansen kom til undsætning og drejede nogle fine træ indlæg, i stedet for det blanke.

Der vil fremadrettet hvert år ved årets julefrokost blive valgt en årets mand. Udvalget der vælger året mand vil komme til at bestå af nuværende årets mand med hjælp fra Ole Christiansen, i fremtiden vil udvalget bestå af tiligere mænd der har modtaget prisen.

Skriv en kommentar