Anmodning til kvinderne

Her er en anmodning specielt til kvinderne i vores liv. Joel Hedegaard fra Jönköpings Universitet, forsker af bl. a. Mænds Mødesteder er interesseret i at undersøge hvorledes fruerne/kæresterne oplever at deres mænd besøger Mænds Mødesteder Stevns og hvilke konsekvenser det har haft for kvinderne selv.

Det drejer sig om udfyldelse af et enkelt sides spørgeskema på engelsk.

Joel Hedegaard

Joel besøgte os 26. Oktober sidste år sammen med bl. a. Barry Golding fra Australien.

Hvis dette har interesse så lad fruen/kæresten tilmelde sig med navn og e-mail adresse, så sørger bestyrelsen for kontakten til Joel.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

En kommentar til “Anmodning til kvinderne”

 1. Kære MM

  Hvorfor skal Mænds Mødesteder nu pludselig laves om til et universitetsproject? Og så endda på engelsk. Jeg har bemærket at stort set alle medlemmer taler dansk. Og de kvinder jeg har talt med, i den sammenhæng, inklusiv min kære kone, begår sig allerbedst på samme sprog.

  Ud over min undren på det punkt, vil jeg bemærke, at jeg gennem et langt arbejdsliv. Har deltaget i et hav af bruger og tilfredshedsundersøgelser, som har givet brød i munden, på lige så mange forskere og HR- medarbejdere. Uden at det een eneste gang har ændret positivt på min hverdag.
  Jeg har talt med min kone, og hun har helt samme opfattelse.

  Da jeg deltog i den stiftende generalforsamling af MM. Blev det stærkt betonet at det var helt uden indblanding af kvinder, men helt på mændenes betingelser.
  Så efter min mening er undersøgelsen, helt uden relevans for mig. Og det er vel “min” forening. Jeg føler ikke noget behov for at blive analyseret.

  Kan de ikke bare lade os være?

  Mvh. Carsten Andreasen

  Svar
  • Hej Carsten, der er ikke tale om at lave Mænds Mødesteder om til et universitetsprojekt. En forsker tilbyder vore koner/kærester at svare på en undersøgelse, det er 100% frivilligt. Længere er den ikke og det ændrer ikke på det faktum at Mænds Mødesteder Stevns eksisterer på mændenes betingelser.
   Venlig hilsen,
   Jan

   Svar

Skriv en kommentar