Nyhedsbrev fra Fiskegruppen den 10. oktober

Tirsdagsmøde ved Prambroen og Tryggevælde Å. 

7 Mand var mødt op ved 10 tiden, + en der bare lige ville hilse på. Ole R, Bent M, Arne, Hans Henrik, Agner, Bent K og mig selv.

Efter en morgen hilsen og klargøring af grej luskede vi ned mod åen. Nogle nåede ikke længere end til handicapbroen, andre lidt længere. Efter en god times fiskeri fik jeg en pæn aborre. De tre på broen kæmpede så godt de havde lært, men åen skal jo gennem fiskes, så jeg gik lidt længere nedstrøms.

Ved halvtolvtiden gik jeg ud til Slusen for at se om der var kommet fisk på land, det var der. Bent havde to fine aborrer og Hans Henrik havde lige landet en aborre. Bent havde mistet en fin havørred og Hans Henrik havde også haft en, der en meter fra land havde knækket linen og forsvandt med hans spinner.

Efterhånden som tiden gik sivede folk hjemad efter en god dag i perfekt vejr.

Hans Henrik var den sidste der kørte ca. 15.15 og så skulle jeg da lige ud til slusen og prøve igen. Masser af små aborrer og et kæmpehug af en havørred som selvfølgelig stod af efter et halvt minut.

Kl ca.17.15 ringede min telefon og min kone spurgte om jeg var på vej hjemad. Ja ja da , og da jeg kom ind i køkkenet stod der de lækreste madder smurt. Havde også “glemt” madpakke og lidt vådt , så det var OK.

Sig til når vi skal til Tryggen næste gang. MVH   Bjarne 

En kommentar til “Nyhedsbrev fra Fiskegruppen den 10. oktober”

 1. Hej Bjarne

  Tak for de gode beskrivelser af vore
  Fisketure
  Dejligt at læse om de gode oplevelser og om din respons omkring å fiskeriet
  Mange tak

  Svar

Skriv en kommentar