Årets Sundhedsdag 14. Juni

Vi holder åbent hus onsdag 14. juni i anledning af Men’s Health Week

Pressemeddelelse

Vi får besøg af sundhedskonsulenter, en fysioterapeut og en fodterapeut, så hvis du har lyst, kan du få lavet et lille ”serviceeftersyn” af kroppen eller få tjekket hvor STÆRK du er.

Vi byder på herregodt selskab og mad – kom forbi og mød os på Fyrvej 2, 4660 Store Heddinge onsdag d. 14. juni kl. 12-17.

Oplev vores fællesskab, se hvad vi laver – og hvad du selv kan lave!

I dagens anledning hygger vi os med grillmad, som vores madhold laver klar til kl. 15.30. Kommunen sponsorerer.

Ole Sørensen kommer og fortæller historien om Stevns Fyr og måske UNESCO Verdensarven.

Bjarne tager fuglekikkert med og leder efter vandrefalken.

En kommentar til “Årets Sundhedsdag 14. Juni”

  1. Jeg tager fri fra Plejehjemmet og Røde Kors og Solvang kirke som lokker med HAKKEBØFFER AD LIBITUM til de sædvanlige 13 øre -ups nej 13 kroner for at finde min fuglekikkert frem og så nogle af de gamle fotoobjektiver i håb om at kunne se en vandrefalk.Sidste gang jeg travede omkring i 11 timer på ØRNENES DAG på AMAGER FÆLLED havde DOF lagt deres udsigtspost 5 kilometer fra nærmeste låge i hegnet og det var ikke til at få lov til et enkelt kik i nogle af deres kikkerter fordi de 12 skidderikker fortalte mig at jeg aldrig ville få råd til at eje en sådan kikkert son deres Swarowsky og Leitz kikkerter samt Zeiss som hang klinet til deres brystkasse,og jeg måtte så fortælle de sammenspiste amatører at jeg havde solgt de samme kikkerter i nu 62 år med 40 % rabat til venner af fugleobservationer og at de aldrig volle komme i betragtnong for en handel med deres dårlige attitude.Jeg syntes specielt at forældre med børn kunne have glædet sig til at se de 4 store havørne på størrelse med en dør flyve rundt i luften,men vi fik da et lille badge med en ørn på.Så er det godt nok sjovere at rive en dag ud af frivillighedsarbejdet og tage til MM på Stevns hvor man føler sig velkommen inden man kommer ind af døren.Jeg glæder mig til en tur til Stevns Fyr og vil bruge dagen til at se området an da jeg skal køre en nyopereret hoftesvinger til Vikingeborgen i Vordingborg omkring 1 juli og det er jo også nok på jerse område i landet.På gensyn fra en glad kasserer i MM i Tårnby PH fra Dragør.

    Svar

Skriv en kommentar