2 kommentarer til “Dokumentation fra generalforsamlingen”

  1. Tak for sidst ved generalforsamlingen.Den 30 marts var vi 12 medlemmer til stiftende generalforsamling og fik valgt alle 6 bestyrelsesposter tilalles tilfredshed.Vi har tilladt os at kopiere jeres koncept og som nyvalgt kasserer glæder jeg mig til inden 1 maj at se hvormange der har lyst til at erlægge 100 kroner men allerede 20 april har vi for anden gang 4 timers spisnigg med professionel kok og kogekone til at lave de skønneste varme retter samt kaffe og kage mm alt til en pris af 25 kroner og her er det nemt nok at samle omkring 20 mennesker i vores RØDE KORS Aktivitetshus som vi kan låne uden beregning fremover indtil vi finder vores eget hus til en overkommelig pris.Med festlig hilsen og højt humør sendes hermed et GLÆDELIG PÅSKE TIL JER ALLE fra vandringsmanden fra Dragør nu kasserer i Tårnby MÆNDENES MØDESTEDER På gensyn en gang .

    Svar

Skriv en kommentar