Motionstur omkring Strøbyskolen

Onsdag gik vi vores sædvanlige motionstur. Egentlig var det meningen at vi ville tage stien over ådalen til St.Tårnby, men ak, den var oversvømmet. Vi tog så den anden vej til Strøby Skole, om ad stien og tilbage igen og nåede at tilbagelægge næsten otte km før vi syv var tilbage på Blommevej, klar til frokost og generalforsamling.

På denne dejlige spadseretur havde vi selskab af Preben Holst fra Mænds Mødesteder Tårnby på Amager, som besøgte os i anledning af generalforsamlingen.

En kommentar til “Motionstur omkring Strøbyskolen”

  1. Om man som hos os ude i Landsbyen om mandagen kan samle 50 til 60 glade vandrere eller vi som denne dag 22 marts i det skønne vejr kun er 6 til 8 der traver de 8 kilometer så går den sociale samtale livligt og man kommer hjem med en hel del informationer som kan bruges når jeg skal holde lidt af et foredrag om hvordan 65 personer har gjort et fantastisk stykke arbejde og på næsten bare to år fået så flot et hus til daglig glæde og mødeaktivitet for alle.Jeg hørte noget om havebænke til institioner og børnrhaver og glemte selvfølgelig senere at gå lige over gaden for at købe en lille kvallert til under 30000 kroner nu da min søn gerne vil have en sådan til det danske vejr og transport af små fornødenheder,men jeg må se at finde firmaet næste gang jeg kommer forbi så tak for en rigtig dejlig dag som sluttede på vej hjem da jeg gjorde ophold i ØLBY hvor vi skal ned 18 april og have et sundhedsforedrag om hvordan vi MÆND kan lære at leve 13 år længere og have det godt.Er lige her op til weekenden gået igang med at finpudse bogen :HOVEDLØSE SPISEVANER så vi kan få det bedre ved fællesspisningerne mm .Med festlig hilsen og højt humør og et på gensyn fra Preben .

    Svar

Skriv en kommentar