Udflugt til Arbejdermuseet 17. november 2016

Torsdag den 17. november var der udflugt til Arbejdermuseet i København. Syv medlemmer deltog. Vi havde en dejlig tur ,med mange gensyn fra den gang vi var børn/unge. vi sluttede af med kaffe og kage i deres lille kaffe stue.

arbejdermuseet_1

Her er et slideshow fra turen

2 kommentarer til “Udflugt til Arbejdermuseet 17. november 2016”

 1. Æren bør nok tilkomme Jan, som får redigeret og lagt billederne på et slideshow og derefter på vor hjemmeside.

  Også tak til Poul for en god tur.

  Vh
  Karsten

  Svar
 2. – det er da utroligt så hurtigt vor fotograf (Karsten?)reagerer. Vi er dårligt kommet hjem fra besøget på Arbejdermuseet, før vi genser det hele igen. Et virkeligt flot arbejde – bare det var mig der kunne dét – men lidt ærgeligt at vi var så få, der drog til hovedstaden og fik et gensyn med vor barndom….
  Poul

  Svar

Skriv en kommentar