Udflugt til Arbejdermuseet torsdag den 17. november

50erne

Årets sidste tur går denne gang til Arbejdermuseet , Torsdag den 17. november. På museet får du et muntert og hyggeligt gensyn med de mange genstande, varer, møbler og boligindretninger, som de fleste af vor årgang vil nikke genkendende til. Jeg er sikkert på, at det bliver et hyggeligt gensyn.

Husk at tilmelde dig til Poul på mail adressen next-tour@hotmail.com – allersenest 14.november.

Dagsplanen for dette arrangement er:
Vi mødes på Blommevej kl. 10.30 og spiser her sammen vor medbragte mad samtidig med et kort oplæg for dagen. Herefter fordeler vi os i bilerne og kører til Køge og tager S-toget til Nørreport Station.
Husk Rejsekort eller køb billet på stationen.

Entreen til museet afholdes af klubben. Når vi har set museet er der mulighed for, men for egen regning, at afslutte med en kop kaffe (Richs ?) og en basse. Herefter retur til Køge og Blommevej.

 

Skriv en kommentar