Internationalt besøg onsdag den 26. oktober

Vi havde fint besøg i onsdags: Mie Møller Nielsen fra Mænds Mødesteder Danmark, Helene Ahl og Joel Hedegaard fra Jönköping Universitet, Barry Golding fra Australien, som også besøgte os til åbningen i september 2015, David Helmers fra mensshed.org i Australien og John Evoy – Irsk projektleder for Men´s Shed international.

2016-10-26internationaltbesoeg

Her er et youtube video slideshow fra dagen:
Gæsterne cirkulerede og talte med mange af os. De fik et godt indtryk af mændene og stedet og besøget forløb til alles tilfredshed. Som en ekstra bonus havde madholdet stablet et overdådigt frokostarrangement på benene til os, en lækker buffet med alt hvad hjertet kunne begære. De fleste af os kunne dårligt rokke med ørerne, da vi var færdige med at spise. Tak til alle for et glimrende arrangement og specielt tak til madholdet for en glimrende frokost.

Her er en video fra dagen:

Skriv en kommentar