Udflugt til Nyord torsdag 8. september

Så er det i næste uge vi mødes på Blommevej torsdag 8. september kl. 9:00. Vi fordeler os i biler og kører Kl 9:15 til Nyord som ligger ved Møen, hvor vi har en aftale Kl.11:00 om en guidet rundvisning som varer ca. 1,5 time. Efter rundvisningen spiser vi sandwiches, som foreningen betaler.

NyordNyord

Efter frokost kan vi komme ud og sejle en tur i farvandet mellem Nyord og Sjælland. Der kan være tolv personer i båden, så afhængigt af hvor mange vi er, får vi se om det er en eller to ture der skal sejles.

Der er betalt for Guide, båd tur og frokost. Betaling for kørsel, 40,-  sker direkte til chaufføren.

Tilmelding snarest muligt til Henrik Rasmussen,
Mail: Hr30116600@gmail.com.
Husk at giv besked om du kan lægge bil til køreturen.

3 kommentarer til “Udflugt til Nyord torsdag 8. september”

Skriv en kommentar