”EN LILLE SMULE UBEHAG”. 

En lille smule ubehag forestilling Svalegangen Photo by Morten Fauerby // Montgomery www.montgomery.dk

Nu kan du få chancen for at se filmen om prostatakræft.

Hvert år rammes over 4000 mænd af prostatakræft, og der er ca. 40.000 mænd i Danmark med prostatakræft. Det er typisk mænd over 60 år, der får konstateret prostatakræft, men der kommer flere og flere yngre til.

Rigtig mange af dem, der får konstateret prostatakræft, mærker ikke noget til kræften og kan leve helt normalt uden andre gener end, at de skal til kontrol engang i mellem, for at se om kræften begynder at udvikle sig.

Der hvor kræften er aggressiv eller har spredt sig, er der brug for behandling. Her er der rigtig mange muligheder i form af operation, stråling, brachoterapi, hormonbehandling og kemoterapi og en lang række andre behandlingsmuligheder.

Prostatakræft er en kræftform, der normalt ikke udvikler sig specielt hurtigt, og derfor er der gode muligheder for et langt liv på trods af kræften. Lægerne får flere og flere muligheder for at forlænge livet og stadig bevare en god livskvalitet.

Det vigtigste er at bevare et godt humør og troen på, at det går fint, og at man kan leve i rigtig mange år med prostatakræft og sandsynligvis dø af noget helt andet.

KOM OG SE FILMEN OG BLIV KLOGERE PÅ PROSTATAKRÆFT OG FÅ ET GODT GRIN MED PÅ VEJEN.

Teatret Svalegangen har lavet En film om mænd, der rammes af kræft og specielt prostatakræft. Man følger en patients forløb og tanker, og der opstår mange morsomme situationer.

Filmen ”En lille smule ubehag” tager emner op, som vi mænd normalt ikke vil tale om. Vi lukker os inde og lader som om, vi er stærke og kan klare os selv.

Filmen giver en humoristisk skildring af et forløb, og filmen kommer til Køge d. 28.februar, hvor den vises i Køge Sundhed, Træning og Rehabiliterings lokaler, Rådhusstrædet 10, 4600 Køge i Multisalen på 1. sal kl. 19.00 -21.00. der vil blive serveret kaffe og kage i pausen.

Alle er velkomne til at komme og se med. Det er prostatakræftforeningen Propa Østsjælland der arrangerer forevisningen og vi håber der kommer rigtig mange.

Billetterne koster 50 kr. Propa medlemmer får 1 stk. billet gratis.

Bestilling af billetter hos Svend Erik Bodi på mail: sbodi@outlook.dk eller tlf. 24641139

FC PROSTATA OG VENNER ER GÅET INDENDØRS.

Så er der fuld gang i motionen igen. Vi er rykket indendørs her i vintermånederne i den nye hal 2 på Køge Stadion.

Vi hygger os med nogle opvarmningsøvelser i ca. 20 minutter og derefter lejer vi lidt med boldene inden vi slutter af med at spille lidt fodbold.

Alt sammen på et niveau, hvor alle kan være med. Vi hygger os og griner meget.

Efter træning er der god lejlighed til at få en snak med andre, der har været eller er ramt af sygdom.

Alle er velkomne til at komme og lege med, der kræves ingen specielle evner.

Der er mulighed for omklædning.

Vi spiller hver onsdag kl. 10.00 – 11.00. Kom lidt før så du kan være klædt om og klar kl. 10.00

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Svend Erik Bodi på mail: sbodi@outlook.dk eller tlf. 24641139.

Skriv en kommentar