Nyt fra bestyrelsen


Vi har modtaget en besked fra Stevns kommune (fritidsområdet), hvor KL (Kommunernes Landsforening), oplyser at klubhuse ikke må åbne endnu. Jeg har talt med myndighederne om hvorvidt dette også gælder os ved MMS. De bekræfter at vi ikke må åbne huset for indendørs aktiviteter.

Det betyder at vi gerne må mødes udendørs og drikke kaffe og få en snak. Vi må også gerne spille petanque og motionsholdet kan også forsætte med at med at gå deres ture.


Så hvis der er nogen der har behov for at få en sludder vil jeg (Morten) bestræbe mig på at være i huset mandag og torsdag fra 10 til 12. Man er jo også velkommen til at lave aftaler med andre til at mødes og drikke kaffe bare det forgår udendørs.

Hvad betyder al det her så. Indtil videre må vi kun afvikle aktiviteter der foregår udendørs. Vi håber der bliver lidt mere åbent efter den 10 maj.

Husk at overholde sundhedsmyndighedernes forholdsregler om afstand og vask hænder hyppigt og grundigt eller sprit hænderne af når der ikke er vand og sæbe til rådighed.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv en kommentar