En dejlig tur i højere luftlag

Vi var 22 mænd der havde tilmeldt sig denne tur, tak for det gutter, det er altid sjovere at arrangere en tur når der er stor tilmelding. Vi mødtes på Blommevej ,pakkede bilerne det blev til 6 biler, så kørte vi mod udflugtsmålet Camp Adventure i Haslev. Vi gik ca 1 km gennem den dejlige skov hvor vi nød den dejlige natur. Så nåede vi tårnet og så var det bare opad de 650 m som der er, før man når til toppen 145 meter over havets overflade. Det var en fantastisk udsigt der var fra toppen. Tårnet vejer ca. 600 tons og der er brugt 7750 ege planker til rampen op til toppen. Da vi havde fået suget hele oplevelsen gik vi tilbage til bilerne og kørte til kanten ved Fakse kalk brud, hvor vi spiste vores frokost, også her var det storslået at se dette brud.Efter alle mand havde spist op, kørte vi til Blommevej hvor alle blev enige om at det havde været en dejlig tur. Endnu engang tak for store tilslutning.

Denne tur var tilrettelagt af Ole Sørensen , Henrik Rasmussen og Morten Bek

2 kommentarer til “En dejlig tur i højere luftlag”

  1. en rigtig god tur , godt gået Ole, jeg nyder at være sammen med alle de dejlige gutter, der er altid god stemning, så Ole jeg venter bare på næste tur. med gode Herfølge hilsner Andreas

    Svar

Skriv en kommentar