Ære være Niels Peder Galsgaard’s minde

Tirsdag d. 2 april sov vore kære ven og kammerat Niels Peder stille ind. Niels Peder er kommet på Blommevej de sidste 4 år, det var træværkstedet der blev den store interesse, her kunne han sidde og dreje og få dagens portion mandehørm. Man kunne altid spørge Niels Peder til råds når det gjaldt trædrejning. Altid klar med svar og gode råd i det vi gik og arbejdede med. Også når man kom til skade var der nytte at hente. Jeg husker da jeg savede mig i fingeren på båndsaven og tænkte det bare var til et plaster. Jeg viste det til Niels Peder, han kikkede på fingeren, så på mig og roligt sagde han: jeg tror du lige skal køre på skadestuen, så gør man jo som der bliver sagt, det blev 3 timer på skadestuen og 5-6 sting rigere. I forbindelse med sin flytning fra hus til Plushøj ældreboliger, donerede Niels Peder meget værktøj samt maskiner til Mænds mødested Stevns, han blev som den første valgt til årets mand i MMS. Niels Peder vil blive savnet blandt hans venner her hos MMS. Vi sender vores dybeste medfølelse til familien i deres store sorg. Niels Peder bliver begravet fra Alslev kirke fredag d. 12 april. Kl. 13:00

Af Morten Bek

Skriv en kommentar