Tur til Storm P. & FREM

Vi var 15 mand der tog turen ind til Frederiksberg og Robert Storm P. museet. Der blev vi rundvist af Museets guide og fik historien om Storm P. liv, med masser af anekdoter fra 1882 til 1949. Fantastisk godt lavet udstilling og meget fint fortalt af guiden.

Oles kommetarer under billederne.

Ved 12 tiden kørte til Boldklubben FREM i Valby, hvor der ventede en dejlig frokost og vores Ole fortalte om FREMs historie og start i 1886 på fælleden Østerbro.
Spiller og Træner Ole Mørch kom og fortalte sin historie i klubben og andre divisions klubber – flot karriere. Der blev nikket og smilet til Ole Mørch fortælling, som vi er mange der oplevet fra sidelinjen.

En kommentar til “Tur til Storm P. & FREM”

  1. Det var en dejlig tur med indhold som mange nok sugede til sig. Især Ole Mørch fortælling om sit spiller/trænerliv var interessant . Tænk sig 35.000 om måneden i 1978. Det nåede jeg da ikke i mit arbejdsliv , men der var alligevel nok til at betale alle regninger. Vi ses derude
    Bjarne C

    Svar

Skriv en kommentar