Fisketur med forhindringer

Endelig blev turen til noget. Der har været så mange forhindringer denne gang, at jeg var lige ved at give op. Først var det INGOLF den lortestorm. Ny dato skulle findes. Jeg prøvede med d 7-11, det var der flere der kunne.

Ringede til Frank (skipper på det gode skib Teisten) og bestilte ti pladser. Da jeg så sendte mail ud, var der alligevel flere der ikke kunne?

Så måtte jeg bare kigge på kalenderen igen og valgte d. 20-11. Det var også en begmand. Nyt kig på skibets ledige pladser, YES d. 16-11. Nå for fan… der skulle man til Torsvang, det havde jeg glemt.

Se så trådte jeg i karakter og egenhændig valgte d 28-11.
Det kunne alle på nær en, så det var da skidegodt. Jeg fandt en erstatning for Poul H. Nu var vi 11 mand.

Ringede til Skipper søndag aften. Han havde også set vejrudsigten og meldte at det var OK.
Køreplanerne var i orden. Afsted kl. meget tidlig, og da der ikke var nogen videre trafik var vi på plads ca. halv syv. En time mere på øjet havde nok ikke skadet.

Pludselig væltede det med lystfiskere, bl. a. 8 mand fra Ishøj + et par stykker mere. Tre af vores var lidt sent på den, og den eneste vi fik om bord var Bent M.
To valgte at køre hjem igen, en blev dårlig og tog med hjem.
Der var også to af dem fra Ishøj der tog hjem.

Efter lidt tid gik jeg ind i kahytten til Frank og der fandt jeg ud af at der ikke var for mange med, selv om pladsen var meget trang. Der kan være 23, men i blæsevejr og megen strøm samtidig med at man skal holde fast var pladsen alligevel lidt trang.

Resultatet var 87 sild og 18 torsk

MVH Bjarne

Skriv en kommentar