Besøg på Egholm Museum

17 mand mødtes på Blommevej for at tage til Egholm museum, der blev drukket kaffe før man pakkede bilerne med mænd og så gik turen mod Kirke Hyllinge. Vi blev modtaget af Ole Falck der fortalte om hvordan museet er blevet til. En meget levende fortælling om hvordan han har skaffet effekterne, lige fra F-35 Draken fly til Saddam Hussein’s personlige revolver og en Russisk tank fra anden verdens krig. Med Ole Falck som guide, blev der vist rundt og der var mange historier fra Ole. Vi fik et udpluk af de mange ting vi så, men det vil tage mange timer hvis vi skulle haft fortælling om hver enkelt ting. For Ole Falck har rigtig mange fortællinger om hans anskaffelser af ting til museet. Efter rundvisningen serverede museet dejlig kaffe og lillekager (småkager) og der blev talt om alt det vi nu havde set.

Det var en rigtig god og hyggelig tur.

Husk at melde jer til næste udflugt d 16/11 hvor turen går til Thorsvang Samlermuseum

http://egholmslot.dk/museum.html

  

Skriv en kommentar