Rapport fra fiskeholdet

Hej venner !!!!!
Nu sidder jeg lige her og finder ud af at der kun er tre måneder til vi skal til Onsevig efter FLADE.


Da jeg er sådan et forsigtigt menneske vil jeg jo gerne have tilmeldinger. Det er som bekendt d. 13-9-2017 kl. 0800 båden sejler, kl. 1500 er det forbi og der har vi vel alle fået nok, både til os selv og lidt til naboen.

Jeg har fået min kone til at velvilligt stille vores konto til råde.Kontonummeret er det sædvanlige 1436 0360189090. Skal vi sige at deadline er 25-7 (min afdøde fars fødselsdag 99 år) Og den lille ublu pris er for sejlads 350.- kr. Kun sejlads.

Henrik på MS Kirsten har rådet mig til at man skal bestille to gange orm da det er 7 timer vi er på vandet. 2×60.-kr = 120.-kr hvis man kan regne. Skidebilligt i forhold til hvad flade koster hos fiskemanden.

Forventer at dem der vil have 2x orm melder det ud så jeg kan sige det.Sommeren er over os,så det er lidt stille hvad fiskeri angår, men der er mulighed for at lave havture fra Rungsted havn med Teisten. Dem der kunne tænke sig at være med skal bare give mig et vink, så finder vi en dag. Vi behøver ikke at være mere end tre- fire stykker men vil der flere med finder vi også ud af det.

Håber på tilbagemelding af alle interesserede.
mvh Bjarne

Kommentar den 7. august: Der ER lukket for tilmelding til dette arrangement

 

Skriv en kommentar