Fra fisketuren 26. april

Hej !! Der var som alle husker planlagt en fisketur til Onsevig d. 24. April.

Jeg fulgte DMI vejrudsigten i flere dage og det så desværre ikke for godt ud. Den gode skipper Henrik fra MS Kirsten og jeg blev da også enig om at aflyse. Nå men så godt.

        

Fat i telefonen og få fat i dem der havde meldt sig til, og samtidig spørge om der var interesse for at tage afsted om onsdagen (26/4) istedet. Et par stykker måtte sige nej, men vi fandt et par andre uden for MM til at tage med.

Klokken meget tidlig 05:30 kørte jeg hjemmefra. Først til Topasvej, derefter til Bent i sommerhusområdet. Så var vi klar til 146 km.
Vel ankommet i god tid, og fik sagt godmorgen til dem der allerede var mødt.

Der var jo bestilt børsteorm hjemmefra, så det var bare om at komme afsted. Vi havde regnet med at fiske flade i tre – fire timer, derefter torsk. Sådan gik det ikke. Undervejs fik skipperen meldinger fra de andre både og det var meget lidt torsk der blev fanget. Både i antal, men især størrelse.

Nå men det blev da alligevel en jævn fladfisk fangst. Som jeg altid plejer talte jeg sammen hvor mange fisk det var blevet til. Noteret på en lille seddel som jeg selvfølgelig har mistet stod der at vi tilsammen havde fanget 102 flade. Mig selv 22.

Nå men ellers var det dejligt vejr, uden regn og bølger.
Næste, må være efter hornfisk med Valløbåden.

knæk og bræk Bjarne

Skriv en kommentar