Hilsen fra Mie i sekretariatet for Mænds Mødesteder Danmark

Kære mænd og tovholdere i Mænds Mødesteder


I sekretariatet for den nationale del af Mænds Mødesteder, har vi meget svært ved at få armene ned fra loftet. Vi er simpelthen så glade for, at så mange af jer både mænd og kommuner der har været med til at sparke det igang rundt om i landet.

2016 var et år hvor vi gik fra at være 6 Mænds Mødesteder ved årets start, til at slutte året af med at være blevet 10 flere. Omkring 300 mænd bruger ugentlig stederne og vi kan med ro i sindet sige at der er et Mænds Mødested i hver en region i Danmark. Og allerede nu står tre nye aktører klar i 2017 til at starte op, Esbjerg, Tårnby og Frederiksberg.

Rundt om i Mænds Mødesteder har I lagt et kæmpe arbejde i at få lavet nogle steder, der oser af fællesskab og altid god stemning – der er ingen tvivl om at man kun kan blive i godt humør når man går fra et Mænds Mødested. Det fik endda  en af landets regioner til at belønne Mænds Mødested Stevns med deres Sundhedspris, så flot!

Vi vil blot gerne sige jer alle en stor tak for det store engagement I ind til videre har og lægger i at få det til at blive Danmarks bedste mande netværk!

De bedste hilsner
Sekretariatet

Skriv en kommentar