Så fik vi penge fra Stevns Kommune

Formanden meddeler at vi fra Stevns Kommunes Social og Sundheds Udvalg har modtaget et årligt tilskud til vores drift på 15.000,-, vi får altså 15.000,- ikke bare i år men hvert år fremover.

Derudover har Social og Sundheds Udvalget bevilget §18 tilskud til frivilligt socialt arbejde på 7000,- til udflugter i 2017. Foreningen supplerer de 7000,- med yderligere 3000,-så vi har 10.000,- til udflugter i år.

Hurra igen og tak til kommunen

En kommentar til “Så fik vi penge fra Stevns Kommune”

  1. Hej allesammen !!
    Her går det godt (nu ihvertfald) der har været et par udfald med hoste (lungebetændelse ??) eller hvad det var . Men nu er vi snart på vej hjem til lidt mere menneskelige temperatur , det her er sgu for meget 33 grader . I øjeblikket bor vi på luxushotel lige ned til stranden , så det kan der ikke klages nok på . Havde der bare været maddag på tirsdag så havde jeg meldt mig omgående uanset hvad menuen var . Så næste tirsdag vil jeg gerne bestille —Kogt hamburgerryg stuvet bladspinat og brunekartofler i rå mængder .
    Kan I have det godt allesammen
    Bitten og Bjarne

    Svar

Skriv en kommentar