Julehilsen fra Peder A. Larsen på Philippinerne

Jeg sender lige en lille Julehilsen til alle jer mænd på Stevns Mødested.
Jeg har det så super fedt her nede på Philippinerne kan i tro, og jeg har set og oplevet så mange ting og prøvet at spise så meget forskellig mad: Gælder dog ikke kat eller rotter 😉 og jeg har været ude og svømme i South China Sea det var så fedt.

Ønsker jer alle en God Jul & Et Godt Nytår
Mvh Philippines Peder.

2 kommentarer til “Julehilsen fra Peder A. Larsen på Philippinerne”

  1. Tak Reinar
    det er bare super fedt her nede kan du tro og ja jeg trives sgu super godt her , for jeg har næsten ikke ond mere i min ryg eller i mine fødder så det er jo bare supergodt , pga det varme vejr jeg/vi har her nede og det svinger imellem 25-28 grader om morgen og op til 36-38 om eftermiddagen og omkring ca 28-30 om aften når vi nyder vores aftensmad på tressen , ja det er sgu livet 😉 Mvh Peder A Larsen

    Svar

Skriv en kommentar