Referat fra fisketur d 26-2-2019

På en af vores tirsdags formiddage var der et par stykker der mente at de var længe siden vi havde været på havet.

Som den flinke tovholder jeg er , sagde jeg . Det er ikke noget problem , det fikser jeg.

Hjem og ringe til Jens Sandmanden. Vi fandt datoen d. 26-2  Mail til de utålmodige blev sendt. Så var der kun at vente på tilmeldinger , de kom som perler på snor , og pludselig var der for mange. 1 på venteliste.

Nu er det jo februar, så vejret kunne jo spænde ben for turen , men det var det bedste . ingen vind ingen strøm . Solen tittede da også frem på et tidspunkt , men ellers skyet . Havde en lille hilsen med fra UNDERBERG , ingen sagde nej.

Efter en god halv times sejlads var vi fremme ved første sted . Jens sagde 20 meter og mange fisk . Jo men det gik lidt trægt, efter nogen tid flyttede vi lidt og nu var det 28 meter og igen mange fisk . Pirkene i vandet og så bare mase på .

Nu var det sådan at Holger plejer at fiske fra styrbords side , men denne gang havde han sgu valgt bagbord ?????

Manden holdt sig dog heller ikke tilbage og efter lidt kludder med linen trak han op af dybet en torsk på 6 kilo. Ikke nok med det kom der også en på 3,9 til lidt senere . Nå men han har vist også haft et par nulture , så godt gået Holger.

Alle lød tilfredse med turen og alle fik fisk med hjem . Ialt blev der fanget 65 torsk—4 fladfisk—en søstjerne.

Mange fisk der var for små ,måtte tilbage til opfedning til næste gang. Flest fisk , Mig selv med 15 stk. så var der lidt til dem der ikke fik kvoten på 7 torsk. Alt i alt en god dag på Øresund

Hilsen Bjarne Christiansen


Skriv en kommentar