Motionsfodbold for mænd – Husker du?

Initiativet, der er et samarbejde mellem Køge Kommune, Herfølge Boldklub og Bevæg Dig For Livet, sætter ekstra kræfter ind på at få flere mænd til at deltage i motionsfodbold. Målgruppen er mænd i alderen 50 + i Køge og omegn, og fokus er på det at være en del af et fællesskab samt det sjove ved at bevæge sig og være sammen med andre.
Kommunikationen er baseret på den positive association om fodbold, og målet er at rekruttere ind til motionsfodbold – både for grupper men også til enlige / ensomme mænd. Kommunikationen foregår blandt andet på Facebooksiden “Husker du” https://www.facebook.com/huskerdudengang/.
Indtil videre er over 19000 personer i målgruppen blevet eksponeret for kampagnen, og over 1000 har klikket sig ind til Herfølge Boldklub Kommunikationen lever også på postkort, og der er udsendt pressemeddelelse til diverse medier. Den officielle lanceringsdato er 4. September hvor der inviteres til træning og forfriskninger.
For yderligere information kontakt sundhedskonsulent Henrik Borggren på 56676944 eller henrik.borggren@koege.dk eller Morten Buus fra kommunikationsbureauet på 51 92 04 35 / mbu@quantic.dk
Træningen foregår i:
Herfølge Boldklub
Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge
Bane 4 Kl. 19.30 – 21.00
Du kan læse endnu mere om det her:
https://www.koege.dk/borger/Aeldre/Aktiviteter-og-aktiv-aldring/Motionsfodbold-for-maend.aspx 

 

 

 

 

Skriv en kommentar